Spletno oglaševanje

Najdimo vašo potencialno stranko na socialnih omrežjih.

Spletno oglaševanje

Najdimo vašo potencialno stranko na socialnih omrežjih.

Izkoristite spletno oglaševanje v vaš prid!

0 %

spletne populacije, stare od 18 do 65 let, je v zadnjem letu opravilo vsaj en spletni nakup.

Vir: Trženjski monitor DMS 2014

0 %

video vsebine na vaši vstopni strani lahko povečajo število konverzij za skoraj 90 %.

Vir: SocialTimes

0 X

Podjetja, ki so učinkovito integrirala spletno strategijo, lahko pričakujejo 2,8x večjo rast prihodkov.

Vir: Google Inc.

Zakaj spletno oglaševanje?

Internet predstavlja en velik jumbo plakat ob cesti, le da tistega marsikdo spregleda. Ni potrebe da bi vas tudi. Vaša spletna trgovina ima lahko reklamo po vseh spletnih portalih, kamor zahajajo vaše potecialne stranke. ​

Če nisi na fb-te ni. Bistvo družbenih omrežij je dvosmerna komunikacija. Mi vemo, kako jo vzpostaviti, voditi in pretvoriti v rast vašega podjetja. Vi dobite ambasadorje, ki širijo zgodbe o vaši znamki in njene vrednote. Facebook ni samo "scroll" orodje, vendar je lahko tudi odlična reklama.

Ali ste vedeli v povprečju 150-krat dnevno pogledamo na mobitel? Pred vsakim nakupom je velika možnost, da bomo pred nakupom pregledli na Instagramu kako izdelek izgleda in kaj pravijo o njem ljudje, ki so ga že kupili. Podjetja se običajno odločajo za Instagram oglaševanje, ko potrebujejo privlačno predstavitev svojih izdelkov ali storitev. Gre namreč za oblikovno oglaševanja, ki temelji predvsem na vizualnih elementih!

Grajenje močne znamke vodi k izstopajočim rezultatom in zvestim oboževalcem. Ampak, kako to doseči? Z vsebino, ki bo ustvarila dragocene in trajne zgodbe. Za povrh pa še izobraževala kupca in povečala njegovo zaupanje v znamko.

Ni se potrebno centrirati sam na en kraj prodaje. Prednost spleta je ta, da lahko ljudje nakupujejo iz različnih koncev Slovenije oz. sosednih držav ali sveta.

Video je zagotovo en od najbolj obetajočih oglaševalskih formatov. Z možnostjo interaktivnosti, stroškovno učinkovitostjo in odlično analitiko je dobra novica za vaše prodajo.

Povpraševanje

Ime in priimek *
Email *
Podjetje
Kontaktna številka
Za kaj se zanimate? *
Sporočilo *